Met Kerst vind ik het altijd fijn om een menu op tafel te kunnen zetten…
Wil je uitpakken met het diner, en heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit dessert zeker een goed idee! Doordat ik kant en klare gebaksbodems gebruik, bespaar ik een hoop tijd. De smaak is top, dus daar lever ik niet op in als ik voor kant en klaar ga. Bovendien ben je, tijdens het voorbereiden van een diner, al lang genoeg bezig in de keuken. Een makkelijk dessert wat goed voor te bereiden is biedt dan uitkomst! Nu vind ik de combinatie van banaan met chocolade heerlijk, en met de pindakaas erbij heb je helemaal een topper te pakken! Hier vroegen de meiden na het eerste dessert al of ze er nog eentje mochten. Het valt dus goed in de smaak.
Je ziet: deze desserts zijn heel makkelijk om te maken. Ideaal om bijvoorbeeld tijdens het kerstdiner te serveren. Leg dan een kerstkransje bovenop zodat het er nog kerstiger uit ziet. Met Pasen decoreer je dit makkelijke dessert met een paaseitje en zo kun je het met een kleine twist eigenlijk altijd serveren, ideaal!
Een ander makkelijk dessert wat altijd een succes is, is deze Licor 43 tiramisu. Wel een echt ‘grote-mensen-toetje’. Het is echter net zo makkelijk om te maken zodat je zonder stress kunt genieten van een heerlijk dessert.
Wil je dit recept bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande foto voor.
De herfstvakantie is het perfecte moment om met familie of vrienden eropuit te trekken en… Read More
Wanneer de dagen korter worden en de bladeren beginnen te vallen, zoek ik graag naar… Read More
Onlangs heb ik de prachtige gepersonaliseerde ketting van KAYA sieraden ontvangen, speciaal voor de maand… Read More
De komende dagen blijft het nog even mooi weer...een ideaal moment om Amsterdam eens vanaf… Read More
Deze week mocht ik weer een keertje mee op de Blogboot! Een leuk initiatief om… Read More
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
This website uses cookies.