Je kunt de kwarkbollen zowel In het weekend heb ik geregeld zin om iets lekkers…
Lekker en duurzaam eten, dat klinkt als een perfecte combi toch? Voor dit recept maak ik een Indische variant van pulled pork met als basis bananenschil. Dat klinkt wel gek hè, dat je bananenschil kunt eten. Toch kan het echt! En door de heerlijke Indische marinade smaakt het ook nog eens erg lekker. Super duurzaam dus, want de bananenschil zou je anders gewoon weggooien. Dat is eigenlijk hartstikke zonde want het is niet alleen erg lekker, de schil van de banaan is ook nog eens enorm gezond! De schil van de banaan is namelijk rijker aan voedingsstoffen dan de banaan zelf. Zo zit er veel magnesium en kalium in, maar ook veel vitamine B6 en B12. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Deze Indische pulled pork van bananenschil is makkelijk om te maken en heel lekker en gezond dus!
Het is wel belangrijk dat je voor dit recept biologische bananen gebruikt. Ik was de bananenschillen voor ik begin met koken, en maak ze goed droog. Als dat gedaan is, is het maken van deze Indische pulled pork echt een peulen…ehm…bananenschil om te maken!
Geniet van deze heerlijke broodjes pulled bananenschil! Ik vind het echt verrassend lekker. Heb je nu de bananen over en weet je even niet wat je daarvan kunt maken? Snijd de banaan in plakjes en vries ze in: heerlijk in een smoothie! Je kunt er natuurlijk ook een lekker gerecht mee bakken. Wat denk je bijvoorbeeld van deze heerlijke gezonde bananenmuffins met pindakaas en chocolade?
Heb je dit recept gemaakt? Ik vind het leuk om te horen wat jij er van vindt! Deel het op de socials en tag me via @food_frobel_fun. Wil je dit recept liever later maken? Bewaar het dan op een van je borden op Pinterest, je kunt daar onderstaande afbeelding voor gebruiken.
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.