Het is weer eens tijd voor een blog in de categorie handige hapjes. En omdat…
Het weer begint gelukkig inmiddels wat beter te worden. Perfect om de barbecue weer eens te gebruiken! Al moet ik eerlijk zeggen dat de barbecue bij ons bijna het hele jaar wel gebruikt wordt, haha. Wij doen niet aan barbecueweer! Een lekker en gezond recept wat je grotendeels op de barbecue kunt bereiden is deze vegetarische Griekse gegrilde aubergineschotel. Dus haal de kolen uit de schuur, steek die barbecue aan en ga lekker genieten van dit gezonde gerecht!
Mocht je nu geen barbecue hebben, of geen zin hebben om de barbecue aan te steken, dan kun je de aubergines ook in de grillpan of de koekenpan bereiden. Gebruik je liever de oven? Leg de plakken naast elkaar op een bakplaat en verwarm de aubergines 20 minuten op 180 graden.
Wil je deze Griekse gegrilde aubergineschotel zelf ook een keer maken? Bewaar het dan op een van je borden op Pinterest om het zeker niet te vergeten! Je kunt daar onderstaande foto voor gebruiken. Kijk ook eens naar een van mijn andere vegetarische tips!
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.