Het is weer eens tijd voor een blog in de categorie handige hapjes. En omdat…
Het weer begint gelukkig inmiddels wat beter te worden. Perfect om de barbecue weer eens te gebruiken! Al moet ik eerlijk zeggen dat de barbecue bij ons bijna het hele jaar wel gebruikt wordt, haha. Wij doen niet aan barbecueweer! Een lekker en gezond recept wat je grotendeels op de barbecue kunt bereiden is deze vegetarische Griekse gegrilde aubergineschotel. Dus haal de kolen uit de schuur, steek die barbecue aan en ga lekker genieten van dit gezonde gerecht!
Mocht je nu geen barbecue hebben, of geen zin hebben om de barbecue aan te steken, dan kun je de aubergines ook in de grillpan of de koekenpan bereiden. Gebruik je liever de oven? Leg de plakken naast elkaar op een bakplaat en verwarm de aubergines 20 minuten op 180 graden.
Wil je deze Griekse gegrilde aubergineschotel zelf ook een keer maken? Bewaar het dan op een van je borden op Pinterest om het zeker niet te vergeten! Je kunt daar onderstaande foto voor gebruiken. Kijk ook eens naar een van mijn andere vegetarische tips!
De herfstvakantie is het perfecte moment om met familie of vrienden eropuit te trekken en… Read More
Wanneer de dagen korter worden en de bladeren beginnen te vallen, zoek ik graag naar… Read More
Onlangs heb ik de prachtige gepersonaliseerde ketting van KAYA sieraden ontvangen, speciaal voor de maand… Read More
De komende dagen blijft het nog even mooi weer...een ideaal moment om Amsterdam eens vanaf… Read More
Deze week mocht ik weer een keertje mee op de Blogboot! Een leuk initiatief om… Read More
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
This website uses cookies.