Het is weer eens tijd voor een blog in de categorie handige hapjes. En omdat…
Een barbecue is in Nederland natuurlijk niet compleet zonder stokbrood met kruidenboter vooraf. Sterker nog: vaak hebben we al voor de barbecue begint voldoende gegeten doordat we ons tegoed hebben gedaan aan de stokbroodjes en salades die er op tafel staan, haha. Je kunt natuurlijk een pakje kruidenboter bij de supermarkt halen, je kunt echter ook gemakkelijk zelf je eigen kruidenboter maken. Zo kun je er je eigen twist aan geven en smaakt hij nog beter dan de bakjes uit de supermarkt! Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel knoflook er in de zelfgemaakte kruidenboter gaat, ook wel prettig vind ik zelf…haha.
Hoewel de boter heerlijk smaakt op stokbrood bij een barbecue, kun je hem met de feestdagen natuurlijk ook goed gebruiken als bijgerecht bij de gourmet. Of gebruik het om je kaasplankje mee op te leuken. Overal inzetbaar, deze pikante boter!
Wat ook erg lekker is om van de barbecue te maken, zijn moinkballs. Het recept voor deze lekkere snack kun je hier vinden.
Wil je het recept om zelf kruidenboter te kunnen maken bewaren op een van je borden op Pinterest? Gebruik daar dan onderstaande foto voor.
Het gebeurt niet zo vaak dat Pasen op 1 april valt. Maar als dat gebeurt… Read More
Ben je de paasbrunch aan het voorbereiden en heb je even geen idee wat je… Read More
Nu de dagen weer langer worden, begin ik steeds meer zin te krijgen in Pasen.… Read More
Op vrijdag 8 maart is het weer zover: dan is het weer Pannenkoekendag! De dag… Read More
Het Stratumseind in Eindhoven staat natuurlijk vooral bekend om haar vele kroegen. In het weekend… Read More
Iedere keer weer sta ik voor de uitdaging: wat geef ik mijn dierbaren cadeau? De… Read More
This website uses cookies.