Haal alle ingrediënten voor de taart uit de koelkast en de verpakking met de mix.
Leg het velletje bakpapier wat bij de mix zit op de bodem van de springvorm en zet de ring er omheen.
Smelt de boter in het pannetje en roer, als de boter gesmolten is, de mix voor de bodem erdoor.
Bedek de bodem van de springvorm met het mengsel en druk het plat met de achterkant van een lepel.
Doe het water en de taartmix in een kom en mix dit in een minuutje tot een glad mengsel.
Vervolgens voeg je de kwark en de slagroom toe.
Klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand tot een luchtige massa.
Snijd de aardbeien in twee helften.
Haal de bodem uit de koelkast.
Zet de aardbeien, met de snijkant naar buiten toe, op de bodem neer. Zorg dat je helemaal rond gaat.
Giet vervolgens de vulling van de kwarktaart die je net gemixt hebt hier overheen.
Laat het geheel 2,5 uur in de koelkast opstijven.
Haal de taart uit de koelkast, knip een cijfer uit een vel bakpapier en leg dit op de taart.
Bestrooi de taart met de roze sprinkels of discodip.
Haal het bakpapier van de taart af.
Smullen maar!