Meng in een grote kom de bloem met het zout. Maak een kuiltje in het midden en breek de eieren erin. Begin met het mengen van de eieren en bloem, terwijl je geleidelijk de melk toevoegt. Klop tot je een glad beslag hebt zonder klontjes.
Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan over middelhoog vuur. Giet een dunne laag van het beslag in de pan, kantel de pan zodat het beslag gelijkmatig verdeeld wordt. Bak tot de bovenkant droog is, draai dan om en bak de andere kant goudbruin.
Leg de gebakken pannenkoeken opzij. Als je een pan met een klein laagje water op het vuur zet en hier een bord op zet leg je daar de pannenkoeken op. Sluit af met een tweede bord en de pannenkoeken blijven mooi war. Zodra het beslag op is, rol je elke pannenkoek strak op en snijd ze in dunne reepjes om 'spaghetti' te vormen.
Serveer de pannenkoekenspaghetti op borden en voeg je favoriete toppings toe. Of het nu een klassieke stroop is, een overvloed aan vers fruit, of een decadente chocoladesaus, de keuze is aan jou.
Deze spaghetti kan zowel als hoofdgerecht als als dessert opgediend worden.
Eet smakelijk!