Focaccia met kaas en ui
Een heerlijke Italiaanse focaccia, met een vulling van kaas en ui: lekker fusion!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
- 1/2 pak mix voor focaccia
- olijfolie
- 1/2 ui
- klein stukje kaas, ik gebruik de grotgerijpte Kaltbach kaas van Emmicheese (of een flinke hand geraspte kaas)
Maak de barbecue goed heet, en leg de pizzasteen erop. Geen barbecue tot je beschikking? Verwarm de oven dan voor op 200 graden.
Begin vervolgens met het bereiden van de focaccia mix.
Doe dit volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit kan per merk een beetje schelen dus het is het beste als je de instructies aanhoudt ;-).
Snijd de ui in halve ringen.
Rasp de kaas.
Maak een focacciavorm van het deeg en beleg met de kaas en ui.
Leg op de pizzasteen of in de oven en laat het geheel in zo'n 15 minuten gaar worden.
Eet smakelijk!