Ga terug
Halloween dessert, griezelige chocolademousse.

Halloween dessert - Griezelige chocolademousse

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Nagerecht

Equipment

  • oven

Ingrediënten
  

  • 500 gram Chocolademousse
  • 4 Oreokoekjes
  • 2 plakjes Bladerdeeg
  • Decoratiestift chocolade
  • 1 snufje Kaneel
  • 2 tl Suiker
  • evt. Melk of ei om bladerdeeg te bestrijken

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd of steek uit de plakjes bladerdeeg 4 grafzerken.
  • Prik ze in met een vork.
  • Bestrijk de grafzerken met opgeklopt ei of wat melk.
  • Bestrooi met wat suiker en kaneel.
  • Leg de grafzerken op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal ondertussen de Oreokoeken uit elkaar.
  • Het witte midden gebruik je niet: snoep het op of gooi het weg.
  • Verkruimel de koeken fijn.
  • Verdeel de chocolademousse over vier glazen.
  • Leg de koekkruimels er bovenop.
  • Als de grafzerken uit de oven zijn en afgekoeld zijn, schrijf je er met een decoratiestift RIP op.
  • Steek de grafzerken in de glazen met chocolademousse en koekkruimels.
  • Durf jij het op te eten?