Zet het wafelijzer vast aan zodat het voor kan verwarmen.
Snipper de ui.
Leg de wraps naast elkaar neer.
Snijd de wraps tot het midden een keer in.
Verdeel de wrap in je hoofd in vier delen.
Links onderin leg je een halve plak kaas.
Schep hier een halve eetlepel tomatenpuree overheen.
Links bovenin leg je een kwart van het blikje tonijn.
Verdeel hier een lepeltje rode ui over.
Mocht je van pittig houden: verdeel een paar plakjes jalepenopeper over de tonijn.
Rechts bovenin leg je weer kaas met tomatenpuree.
Rechts onderin schep je de tonijn met ui en eventueel de pepers.
Verdeel een kwart eetlepel tacokruiden over de gehele wrap.
Vouw het gedeelte linksonder over het gedeelte linksboven.
Vouw dit gedeelte naar rechts.
Vervolgens vouw je de wrap met inhoud over de laatste kwart heen. Je houdt nu een punt over.
Spray het wafelijzer in met pamspray of verdeel er olijfolie overheen.
Laat de wrap in het wafelijzer zitten tot de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk!