Ga terug
Mexicaanse lunch: maak gezonde wafels van wraps.

Mexicaanse lunch: maak wafels van wraps

Met groentenwraps als basis maak je gemakkelijk en snel een heerlijke kleurrijke lunch met een Mexicaans tintje!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Gang lunch
Keuken Mexicaans
Porties 2 personen

Equipment

  • Wafelijzer

Ingrediënten
  

  • 4 (Groenten)wraps bijvoorbeeld van Santa Maria
  • 1 blikje Tonijn naturel
  • 1/2 Rode ui
  • 2 eetlepels Tomatenpuree
  • 2 plakken Kaas
  • Plakjes jalapenopepers optioneel
  • Olijfolie of pamspray
  • 1 eetlepel Tacokruiden

Instructies
 

  • Zet het wafelijzer vast aan zodat het voor kan verwarmen.
  • Snipper de ui.
  • Leg de wraps naast elkaar neer.
  • Snijd de wraps tot het midden een keer in.
  • Verdeel de wrap in je hoofd in vier delen.
  • Links onderin leg je een halve plak kaas.
  • Schep hier een halve eetlepel tomatenpuree overheen.
  • Links bovenin leg je een kwart van het blikje tonijn.
  • Verdeel hier een lepeltje rode ui over.
  • Mocht je van pittig houden: verdeel een paar plakjes jalepenopeper over de tonijn.
  • Rechts bovenin leg je weer kaas met tomatenpuree.
  • Rechts onderin schep je de tonijn met ui en eventueel de pepers.
  • Verdeel een kwart eetlepel tacokruiden over de gehele wrap.
  • Vouw het gedeelte linksonder over het gedeelte linksboven.
  • Vouw dit gedeelte naar rechts.
  • Vervolgens vouw je de wrap met inhoud over de laatste kwart heen. Je houdt nu een punt over.
  • Spray het wafelijzer in met pamspray of verdeel er olijfolie overheen.
  • Laat de wrap in het wafelijzer zitten tot de kaas gesmolten is.
  • Eet smakelijk!