Ga terug
koolhydraatarme lunch - aubergine tosti

Aubergine tosti

Gang lunch
Porties 2 tosti's

Equipment

  • Contactgrill of tosti-ijzer

Ingrediënten
  

  • 1 Aubergine
  • 1 Tomaat
  • 1/2 bol Mozzarella
  • 2 eetlepels Tomatenpuree
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Instructies
 

  • Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik.
  • Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakken.
  • Besmeer de plakken aubergine met olijfolie.
  • Bestrooi met peper en zout.
  • Besmeer twee plakken met wat tomatenpuree.
  • Leg een paar plakken tomaat op de tomatenpuree.
  • Leg hier een paar plakken mozzarella op.
  • Bestrooi met Italiaanse kruiden.
  • Leg op beide stapeltje een plak aubergine als top van de tosti.
  • Warm de contactgrill of het tosti-ijzer op.
  • Leg de auberginetosti's een minuut of 4 in de contactgrill, of tot de kaas is gesmolten.
  • Je kunt ze eventueel ook bakken in een koekenpan.
  • Eet smakelijk
Trefwoord koolhydraatarm