Vegetarische shoarma
Maak zelf gemakkelijk vegetarische shoarma. 
Voorbereidingstijd 1 uur uur 30 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
- 1 Knolselderij, geschild
- 3 eetlepels olijfolie
- naar  smaak shoarmakruiden
- Verwarm de oven voor op 150 graden celcius.  
- Snijd de knolselderij in plakken. 
- Snijd de plakken knolselderij vervolgens in reepjes. 
- Besprenkel de reepjes knolselderij met wat olijfolie. 
- Schud er wat schoarmakruiden (of gyroskruiden) overheen. 
- Hussel het geheel door elkaar. 
- Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. 
- Schuif dit voor 1,5 uur in de oven. 
- Hussel het elke 20 minuten een keer om zodat alle knolselderij goed gaar wordt. 
- Bak het vervolgens nog even in de pan met een beetje olijfolie en eventueel wat extra kruiden.  
- Eet smakelijk! 
Trefwoord vegan, vegetarisch