Ga terug
recept vegetarische vegan shoarma

Vegetarische shoarma

Maak zelf gemakkelijk vegetarische shoarma.
Voorbereidingstijd 1 uur 30 min
Bereidingstijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Equipment

  • oven
  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 1 Knolselderij, geschild
  • 3 eetlepels olijfolie
  • naar smaak shoarmakruiden

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 150 graden celcius.
  • Snijd de knolselderij in plakken.
  • Snijd de plakken knolselderij vervolgens in reepjes.
  • Besprenkel de reepjes knolselderij met wat olijfolie.
  • Schud er wat schoarmakruiden (of gyroskruiden) overheen.
  • Hussel het geheel door elkaar.
  • Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Schuif dit voor 1,5 uur in de oven.
  • Hussel het elke 20 minuten een keer om zodat alle knolselderij goed gaar wordt.
  • Bak het vervolgens nog even in de pan met een beetje olijfolie en eventueel wat extra kruiden.
  • Eet smakelijk!
Trefwoord vegan, vegetarisch