Ga terug
makkelijk hapje voor pasen focaccia paasei

Paas focaccia

Voorbereidingstijd 10 minuten
Oventijd 20 minuten
Gang Borrelhapje, brunch, Ontbijt, pasen

Ingrediënten
  

  • 250 gram focacciamix
  • 125 ml water
  • 3 el olijfolie
  • zout
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 handje olijven
  • 1 handje zongedroogde tomaten
  • 2 takjes rozemarijn

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Kneed de focacciamix, water, 1 el olijfolie en een snuf zout door elkaar.
  • Voeg 2 el olijfolie en de Italiaanse kruiden toe en mix door het deeg.
  • Vorm op een met bakpapier beklede bakplaat een eivorm van het deeg.
  • Maak inkepingen voor de decoratie.
  • Leg de gesneden olijven, zongedroogde tomaten en rozemarijn in het gewenste patroon.
  • Schuif de focaccia 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  • Eet smakelijk!