Ga terug

Proteïnerijke Choco Croissant Twister

Voorbereidingstijd 10 minuten
Oventijd 25 minuten
Gang brunch, Ontbijt, snack

Ingrediënten
  

  • 1 rol croissantdeeg
  • enkele eetlepels Whey Choco Butter van Prozis (of een andere chocopasta)

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Haal het deeg uit de verpakking en rol het uit.
  • Besmeer het geheel royaal met de heerlijke Whey Choco Butter.
  • Rol het deeg op via de lange zijde, zodat je een lange, smalle rol krijgt.
  • Snijd deze rol in de lengte doormidden.
  • Draai beide helften om elkaar heen, zo maak je een prachtige twister.
  • Leg je creatie op een met bakpapier beklede bakplaat, en bestrijk eventueel met losgeklopt ei voor een mooie glans.
  • Plaats het geheel voor ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Controleer of de twister goed gaar is en haal hem eruit als dat het geval is.
  • Eet smakelijk!