Leg de plakken bladerdeeg naast elkaar en laat ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Steek uit de plakken bladerdeeg een even aantal skeletten of andere enge vormpjes uit.
Kneed het overgebleven bladerdeeg samen en rol het uit.
Steek hier nog meer vormpjes uit.
Verdeel de helft van de bladerdeegvormpjes over de bakplaat.
Besmeer ieder vormpje met een beetje pindakaas.
Snijd de banaan in dunne plakjes.
Leg op elk hoopje pindakaas twee plakjes banaan.
Verdeel de andere helften van de bladerdeegvormpjes over de belegde vormpjes. Ik steek eerst de oogjes uit, omdat dit de skulls een nog enger effect geeft!
Druk met een vork de randjes goed aan. Klop het ei los en bestrijk de bovenkant met het ei.
Zet de bakplaat een kwartier in het midden van de oven. Als alle hapjes mooi bruin zijn geworden zijn de hapjes klaar!
Durf jij een hapje te nemen?