Begin met het maken van de sinaasappelgelei.
Pers 2 sinaasappels uit boven een pan.
Voeg daar de kaneel, gember en de vanillesuiker aan toe.
Maak de maizena aan door het op te lossen in wat water.
Voeg de aangemaakte maizena toe aan de pan met het sinaasappelmengsel.
Laat het 5 minuten doorkoken tot het dik genoeg is.
Schenk het in een knijpfles met een tuutje of in een bakje waar je het uit kunt scheppen.
Zet even in de koelkast zodat het af kan koelen.
Verkruimel twee bitterkoekjes over de bodem van een mooi glas.
Herhaal dit bij een ander glas.
Giet daar een scheutje Licor 43 overheen.
Schep hier om en om een laagje Boer'nyoghurt en een laagje sinaasappelgelei bovenop.
Sluit af met een laagje sinaasappelgelei.
Serveer eventueel met een plakje gesuikerde sinaasappel in het glas en een glaasje Licor 43 erbij!