Verwarm de oven voor op 200 graden (elektrisch) of 190 graden (hetelucht).
Haal alles uit de doos met de bakmix.
Vouw de bakvorm in de juiste vorm, volgens de bijgesloten instructies.
Doe de boter of margarine in de beslagkom en klop deze luchtig met de mixer met garden.
Voeg de bakmix toe.
Mix met de mixer op de laagste stand tot er een kruimeldeeg ontstaat.
Kneed het geheel met de hand nog even tot een samenhangend deeg.
Verdeel het deeg over de bodem van de bakvorm.
Zet de bakvorm in de oven en laat het deeg in zo'n 15-20 minuten gaar worden.
Haal de bodem uit de oven en laat goed afkoelen. Als hij afgekoeld is kun je de rand van de bakvorm verwijderen.
Ondertussen kun je de vulling gaan maken.
Doe het water en de slagroom in een beslagkom, voeg de mix voor banketbakkersroom en eventueel een paar druppels kleurstof toe en klop met de mixer met garden in 2 minuten op de hoogste stand luchtig.
Verdeel met behulp van een lepel of spuitzak de banketbakkersroom over de bodem: laat de randen vrij.
Decoreer de slof met de roze versiering en eventueel wat vers fruit: je kunt het zo gek maken als je zelf wil!
Laat eventueel nog even opstijven in de koelkast: smullen maar!