Vegetarische shoarma
Maak zelf gemakkelijk vegetarische shoarma.
Voorbereidingstijd 1 uur uur 30 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
- 1 Knolselderij, geschild
- 3 eetlepels olijfolie
- naar smaak shoarmakruiden
Verwarm de oven voor op 150 graden celcius.
Snijd de knolselderij in plakken.
Snijd de plakken knolselderij vervolgens in reepjes.
Besprenkel de reepjes knolselderij met wat olijfolie.
Schud er wat schoarmakruiden (of gyroskruiden) overheen.
Hussel het geheel door elkaar.
Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat.
Schuif dit voor 1,5 uur in de oven.
Hussel het elke 20 minuten een keer om zodat alle knolselderij goed gaar wordt.
Bak het vervolgens nog even in de pan met een beetje olijfolie en eventueel wat extra kruiden.
Eet smakelijk!
Trefwoord vegan, vegetarisch